プレスリリース

Guidewire Software to Announce Fourth Quarter Fiscal 2019 Financial Results on September 5, 2019

SAN MATEO, Calif., 2019年08月22日

Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), provider of the industry platform Property & Casualty (P&C) insurers rely upon, today announced that it will release its financial results for the fiscal quarter and year-end periods ended July 31, 2019 after market close on Thursday, September 5, 2019. On that day, management will hold a conference call and webcast at 2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET) to review and discuss the Company’s results for the fourth quarter and fiscal year 2019. A recorded version of this webcast will be available two hours after the call and accessible at http://ir.guidewire.com.

What:

Guidewire Software Fourth Quarter Fiscal 2019 Financial Results Conference Call

When:

Thursday, September 5, 2019

Time:

2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET)

Live Call:

(877) 705-6003, Domestic

(201) 493-6725, International

Replay:

(844) 512-2921, Passcode 13693887, Domestic

(412) 317-6671, Passcode 13693887, International

Webcast:

http://ir.guidewire.com/ (live and replay)

The webcast will be archived on Guidewire’s website for a period of three months.

ガイドワイア ソフトウェアについて

ガイドワイア ソフトウェアは、損害保険会社が業界の激しい変化の時代に適応し、成功するためのプラットフォームを提供しています。ガイドワイアのソフトウェアとサービス、そしてパートナーエコシステムは、お客様のビジネスの拡大や差別化を可能にします。ガイドワイアの製品は現在、世界40か国350の損害保険会社で採用されています。詳細は https://www.guidewire.jp と、ツイッター公式アカウント(英文)@Guidewire_PandC をご覧ください。

Investor Relations Contact:
Garo Toomajanian
ICR, LLC
ir [at] guidewire.com ( )

Media Contact:
Diana Stott
Guidewire Software, Inc.
dstott [at] guidewire.com