Guidewire organizuje w Brukseli konferencję „Innowacje w branży ubezpieczeniowej 2015”

Wśród zaproszonych gości są przedstawiciele czołowych firm ubezpieczeniowych: Aviva, P&V, Santam, Tinkoff i Zurich
Londyn Wielka Brytania, 3 marca, 2015

Konferencja „Innowacje w branży ubezpieczeniowej” zorganizowana przez firmę Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), globalnego dostawcę oprogramowania dla branży ubezpieczeniowej, odbędzie się 9 marca 2015 roku w Brukseli. Wydarzenie będzie okazją do spotkania się specjalistów z branży ubezpieczeniowej, pragnących podzielić się doświadczeniami w wykorzystaniu nowoczesnych technologii w celu zwiększenia innowacyjności i możliwości działania na rynku.

W programie wystąpienia ekspertów z Europy, Bliskiego Wschodu i Afryki, reprezentujących takie firmy jak Aviva, P&V, Santam, Tinkoff i Zurich. Będą oni mówić o tym, jak nowoczesna technologia pozwoliła zwiększyć efektywność i poprawić jakość obsługi klientów. Celem konferencji jest także przedstawienie sposobów skutecznego wdrażania zmian, a także pobudzania innowacyjności.

— Konferencja „Innowacje w branży ubezpieczeniowej 2015” to okazja dla specjalistów z branży ubezpieczeniowej z całej Europy, aby podzielić się najlepszymi praktykami — stwierdził Keith Stonell, dyrektor zarządzający Guidewire Software na Europę, Bliski Wschód i Afrykę. — Będziemy rozmawiać o globalnych procesach wpływających na sposób prowadzenia działalności ubezpieczeniowej i środowisko IT w firmach ubezpieczeniowych. Zaprezentujemy także przedsiębiorstwa, które są dziś lepiej przygotowane do konkurowania na rynku dzięki inwestycjom i wdrożeniu nowych rozwiązań. Impreza będzie okazją do nawiązania kontaktów w branży, a także poznania menedżerów Guidewire z Europy, Bliskiego Wschodu i Afryki.

Data: 9 marca 2015

Czas: 9.00 - 18.00

Loalizacja: Steigenberger Grandhotel, Bruksela

Więcej szczegółów na stronie: http://success.guidewire.com/InnovationInInsurance.html