29 Listopada 2017 R. Guidewire Software Ogłosi Wyniki Finansowe Za Pierwszy Kwartał Roku Fiskalnego 2018

FOSTER CITY Kalifornia, 16 listopada, 2017

Firma Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), dostawca oprogramowania dla firm ubezpieczeniowych, ogłosiła dziś, że opublikuje wyniki za pierwszy kwartał roku fiskalnego 2018, za okres do 31 października 2017 r., po zamknięciu sesji w środę 29 listopada 2017 r. Tego dnia o godzinie 14:00 czasu pacyficznego (17:00 czasu wschodniego) zarząd firmy zorganizuje telekonferencję i webcast w celu przeglądu i omówienia wyników spółki za pierwszy kwartał. Nagranie webcastu będzie dostępne dwie godziny po telekonferencji na stronie http://ir.guidewire.com.

Co: Telekonferencja na temat wyników finansowych Guidewire Software za pierwszy kwartał 2018 r. Kiedy: środa, 29 listopada 2017 r.

Webcast będzie dostępny na stronie internetowej Guidewire przez trzy miesiące.