Rynek Guidewire Rozszerza Się na Rzecz Globalnej Wspólnoty Firm z Branży Ubezpieczeń Majątkowych I Wypadkowych

Guidewire Software zwiększa zasięg partnerów oferujących rozwiązania oraz zasięg integracji dostępnych na Rynku Guidewire
FOSTER CITY Calif., 14 października, 2018

Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), dostawca platformy branżowej dla firm z branży ubezpieczeń majątkowych i wypadkowych, ogłosił dziś rozwój partnerskiego programu Guidewire PartnerConnect™ Solution oraz Rynku Guidewire (Guidewire Marketplace), będącego źródłem dla klientów do pobrania szerokiej gamy zatwierdzonych integracji, opracowanych przez partnerów Guidewire PartnerConnect™ Solution w celu uzupełnienia i rozszerzenia produktów Guidewire InsurancePlatform™. Obecnie, Rynek Guidewire oferuje ponad 90 gotowych i zatwierdzonych przez Guidewire akceleratorów, w tym 29, które zostały dodane w ciągu ostatniego roku podatkowego, co oznacza wzrost o ponad pięćdziesiąt procent licząc od sierpnia 2017 r.

“Dynamika rozwoju naszego ekosystemu partnerskiego, w tym Rynku Guidewire, świadczy o zaangażowaniu w pomaganie naszym klientom przy wdrażaniu innowacji i redukcji TCO” powiedział Neil Betteridge, wiceprezes ds. Strategii w Guidewire Software. „Nasz program Ready for Guidewire jest dla nas kluczowym wyróżnikiem, a my jesteśmy dumni, że mamy tak wiele silnych partnerstw wspieranych przez merytoryczne integracje rozwiązań”.

Główne punkty Guidewire Marketplace na rok podatkowy 2018 obejmują:

• Przyjęcie klientów z ponad 1600 pobraniami z Rynku Guidewire

• Dodanie do programu 11 nowych partnerów, w tym insurtechów, w zakresie rozwiązań

• Wzrost międzynarodowego zasięgu dzięki nowo opublikowanym akceleratorom z FRISS, Clairus Group, Hubio, Polonious, Symbility i WeGoLook

• Przyspieszenie średniej kadencji, z kolejną sprawdzoną integracją rozwiązań publikowaną co 9 dni roboczych.

“Dziękujemy naszym partnerom z branży rozwiązań za ich wkład i zaangażowanie w dostarczaniu produktów, danych i technologii, które uzupełniają Guidewire Insurance Platform”, powiedziała Becky Mattick, starszy dyrektor, Solution Alliances, w Guidewire Software. „Nasza światowa społeczność partnerów jest kluczem do sukcesu naszych wspólnych klientów w branży ubezpieczeń majątkowych i wypadkowych poprzez dostarczanie Guidewire wdrożeń oprogramowania, rozwiązań przynoszących wartość dodaną i usług informatycznych, a także wskazówek dotyczących najlepszych praktyk branżowych”.