Guidewire Software to Announce First Quarter Fiscal 2020 Financial Results on December 5, 2019

SAN MATEO Calif., 21 listopada, 2019

Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), provider of the industry platform Property & Casualty (P&C) insurers rely upon, today announced that it will release its financial results for the fiscal quarter ended October 31, 2019 after market close on Thursday, December 5, 2019. On that day, management will hold a conference call and webcast at 2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET) to review and discuss the Company’s results for the first quarter fiscal 2020. A recorded version of this webcast will be available two hours after the call and accessible at http://ir.guidewire.com.

Q1 2020 Conference Call

The webcast will be archived on Guidewire’s website for a period of three months.

Guidewire to platforma ciesząca się zaufaniem ubezpieczycieli majątkowych i osobowych, którzy dzięki niej angażują się w rozwój i innowacje. Łączymy technologie omnichannelowe, korowe i analityczne, oraz uczenie maszynowe, aby dostarczać naszą platformę jako usługę w chmurze. Ponad 540 ubezpieczycieli w 40 krajach, od nowych przedsięwzięć po największe firmy na świecie, korzysta z Guidewire.

Jako partner dla naszych klientów, nieustannie rozwijamy się, by umożliwić im odnoszenie sukcesów. Jesteśmy dumni z wyniku ponad 1600 projektów zakończonych sukcesem, zrealizowanych dzięki największemu w branży zespołowi R&D, wspieranemu przez ekosystem partnerów. Nasz rynek dostarcza setek aplikacji, które przyspieszają integrację i lokalizację oraz umożliwiają innowacyjność.

Po więcej informacji wejdź na www.guidewire.com.pl i śledź nas na X (Twitterze) oraz LinkedIn.