プレスリリース

Guidewire Software to Announce Third Quarter Fiscal 2019 Financial Results on June 4, 2019

FOSTER CITY, Calif., 2019年05月21日

Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), provider of the industry platform Property & Casualty (P&C) insurers rely upon, today announced that it will release its financial results for the fiscal quarter ended April 30, 2019 after market close on Tuesday, June 4, 2019. On that day, management will hold a conference call and webcast at 2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET) to review and discuss the Company’s results for the third quarter fiscal 2019. A recorded version of this webcast will be available two hours after the call and accessible at http://ir.guidewire.com.

What:

Guidewire Software Third Quarter Fiscal 2019 Financial Results Conference Call

When:   Tuesday, June 4, 2019

Time:   2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET)

Live Call:   (800) 239-9838, Domestic

(323) 794-2551, International

Replay:   (844) 512-2921, Passcode 6008687, Domestic

(412) 317-6671, Passcode 6008687, International

Webcast:   http://ir.guidewire.com/ (live and replay)

The webcast will be archived on Guidewire’s website for a period of three months.

ガイドワイア ソフトウェアについて

ガイドワイア ソフトウェアは、損害保険会社が業界の激しい変化の時代に適応し、成功するためのプラットフォームを提供しています。ガイドワイアのソフトウェアとサービス、そしてパートナーエコシステムは、お客様のビジネスの拡大や差別化を可能にします。ガイドワイアの製品は現在、世界40か国350の損害保険会社で採用されています。詳細は https://www.guidewire.jp と、ツイッター公式アカウント(英文)@Guidewire_PandC をご覧ください。

Investor Relations Contact:
Garo Toomajanian
ICR, LLC
ir [at] guidewire.com

Media Contact:
Diana Stott
Guidewire Software, Inc.
dstott [at] guidewire.com