プレスリリース

Guidewire Software to Announce Third Quarter Fiscal 2020 Financial Results on June 3, 2020

SAN MATEO, Calif., 2020年05月20日

Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), provider of the industry platform Property & Casualty (P&C) insurers rely upon, today announced that it will release its financial results for the fiscal quarter ended April 30, 2020 after market close on Wednesday, June 3, 2020. On that day, management will hold a conference call and webcast at 2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET) to review and discuss the Company’s results for the third quarter fiscal 2020. A recorded version of this webcast will be available two hours after the call and accessible at http://ir.guidewire.com.

What:

Guidewire Software Third Quarter Fiscal 2020 Financial Results Conference Call

When:

Wednesday, June 3, 2020

Time:

2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET)

Live Call:

(877) 705-6003, Domestic

(201) 493-6725, International

Replay:

(844) 512-2921, Passcode 13704201, Domestic

(412) 317-6671, Passcode 13704201, International

Webcast:

http://ir.guidewire.com/ (live and replay)

The webcast will be archived on Guidewire’s website for a period of three months.

ガイドワイア ソフトウェアについて

ガイドワイア ソフトウェアは、損害保険会社が業界の激しい変化の時代に適応し、成功するためのプラットフォームを提供しています。ガイドワイアのソフトウェアとサービス、そしてパートナーエコシステムは、お客様のビジネスの拡大や差別化を可能にします。ガイドワイアの製品は現在、世界34か国380の損害保険会社で採用されています。詳細は https://www.guidewire.jp と、ツイッター公式アカウント(英文)@Guidewire_PandC をご覧ください。