Guidewire to Announce First Quarter Fiscal 2022 Financial Results on December 2, 2021

Guidewire will release its financial results for the fiscal quarter ended October 31, 2021 after market close on Thursday, December 2, 2021.
SAN MATEO, Calif., 18 listopada, 2021

Guidewire (NYSE: GWRE), the platform P&C insurers trust to engage, innovate, and grow efficiently, today announced that it will release its financial results for the fiscal quarter ended October 31, 2021 after market close on Thursday, December 2, 2021. On that day, management will hold a conference call and webcast at 2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET) to review and discuss the Company’s results for the first quarter fiscal 2022. A recorded version of this webcast will be available two hours after the call and accessible at https://ir.guidewire.com/.

What:

Guidewire First Quarter Fiscal 2022 Financial Results Conference Call

When:

Thursday, December 2, 2021

Time:

2:00 p.m. PT (5:00 p.m. ET)

Live Call:

(877) 705-6003, Domestic

(201) 493-6725, International

Replay:

(844) 512-2921, Passcode 13725080, Domestic

(412) 317-6671, Passcode 13725080, International

Webcast: https://ir.guidewire.com/ (live and replay)

The webcast will be archived on Guidewire’s website for a period of three months.

Guidewire to platforma ciesząca się uznaniem instytucji z sektora ubezpieczeń majątkowych i osobowych, które wykorzystują ją do pozyskiwania klientów, wdrażania innowacji i efektywnego rozwoju. Nasza platforma jest dostępna jako usługa w chmurze i stanowi połączenie technologii cyfrowych, systemu bazowego, rozwiązań analitycznych i sztucznej inteligencji. Ponad 450 ubezpieczycieli – od nowych przedsięwzięć po największe i najbardziej złożone instytucje ubezpieczeniowe na świecie – korzystało z platformy Guidewire.